West Village,

New York City

West Village, New York City

This duplex was entirely re-designed to address the space planning needs of a young and busy family of four. The staircase was relocated, opening the living room space that boasts 19-foot high ceilings. 

The addition of a skylight in the bedroom floods the room with natural light. Custom millwork built-ins and wall panels were designed to give the space a “transitional” aesthetic, and create a powder room feature wall for the homeowners' original art collection. Bursts of color lend vibrancy and fun to an otherwise subdued color scheme. 

"Collaboration with and respect amongst trade professionals is the most important part of any successful design build project. Solving obstacles in design and construction are part of the art we create.  This project is a testament to the beauty that is discovered when teamwork is embraced."


Vasi Ypsilantis - Principal Designer